NORA & KONTAKTI

NORAVEE.COM – on saanut nimensä mun mukaisesti, eli olen Nora V., kolmekymppinen tällä hetkellä päätoiminen aikuisopiskelija markkinointiviestinnän ja tapahtumatuotannon parissa (merkonomi + aiempi koulutus media-alan pt).
Blogi aloitti nimellä The Little Things 2009, jota käytin useamman vuoden, mutta tein nimen vaihdon muutama vuotta sitten vastaamaan enemmän imagoa, jota halusin edustaa sekä uudistaa.

Bloggaillut olen sinänsä vuosia, mutta ollut pitkään myös tauolla ja/tai bloggaillut paljon harvemmin, tai sitten tehnyt sitä muualla enemmänkin työkseni kuin osaksi omaa blogiani. Aihepiiri on isolti keskittynyt terveyteeni eli perussairauteeni, kun sairastuin syöpään vuonna 2009, kun olin juuri ehtinyt täyttää 20 vuotta. Tosin olen kirjoitellut ohessa aina kaikesta muustakin, matkustelusta kauneuteen, kuntoutuksesta, mielipideasioita, opiskeluistani, vähän kaikesta elämäni eri osa-alueilta.

Ennen kaikkea haluan kuitenkin tuoda esiin nuorten aikuisten ja heidän läheisten asioita, joita syöpä on tavalla tai toisella koskettanut. Omakohtainen, pitkä kokemukseni sekä työskentely niin vapaaehtoisena kuin palkallisenakin syöpäyhdistysten parissa, antaa vankan kokemusasiantuntijan pätevyyden – halusin tai en.
Teen siis, ja haluan tehdä, vaikuttamistyötä. Tämä on iso syy miksi media-ala sekä markkinointiviestintä ja tapahtumatuotanto ovat koulutusfokuksiani.

Minuun saa suoraan yhteyttä mm. alla olevan lomakkeen kautta, tai sähköpostilla nora.valkeeniemi@hotmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: