Sukellus makujen maailmaan kasvis/vegaaniruuan parissa

Kokkailua uudessa keittiössä, ➡️ vegaani/kasvisruokaa valmistuu ja on valmistunut mulla nyt about puolivuotta, tasaseen. Ennen tätä oli yksi todella epäonnistunut jakso kasvissyöjäksi yrittämisessä, se kaatui pääasiassa tiedon puutteeseen, jolloin se tuntui vaikealta. Vähän kun tutkailee ruokatarjontaa, kenties pääsee kysymään hyviä vinkkejä mistä kannattaa lähteä liikkeelle, niin latu aukeaa ja aivot pääsee innokkaan ruuan maistelun moodiin!

Tuli tässä semivahingossa selostettua kavereille miten teen ja mitä laitan wokkiini, ja minkä helppouteen vannon – laiska kokki täällä moi 🖐🏼🤭

Kasvisruokia kuitenkin tulee kokkailtua innolla ja mielenkiinnolla, mutta helppous ja nopeus on edelleen avaintekijöitä mulle. Kun vielä söin lihaa, olin totaalisen kyllästynyt ruokaan yleisesti. Kokkaus jopa vitutti ja jopa välillä välttelin sitä, ja söin mitä sattuu. Ei hyvä! Maha olikin sekaisin ja huonossa kunnossa (IBS, stressi), ja toki kortisonin syönti myös pisti arjen tosi rankaksi kaikenkaikkiaan 😳

Nyt tänään kasvisten sekaan meni alesta löytynyt mustapapupihvi x4, ulkonäköä ei kyllä voi ihan hirveästi kehua. Nämä oli myös naturel pihvit, ja kun mä taisin jättää 90% mausteistani vahingossa Jyväskylään… 😂
Herbamare eli yrttisuola, valkosipulimauste + Findusin Spicy Zanju pakastekasvispussi (🤤🤤🤤❗❗) hoiti maustamisen, ja kyllähän tämäkin hyvää on. Mutta paras on Apetitin Crispy Chick kasvisjauhispihvit herneproteiinista, megapeukku sille 👌❤️


Viimeisenä sekaan vielä kaksi palaa riisinuudelia, ne tuntuu sopivan ruokaan kuin ruokaan, ja masukin tuntuu hyväksyvän = ei turvotusta.

Suosittelen kokeilemaan vaikka ihan kasvisten lisäämistä, jos nyt se vähän uupuu, kaikkea hyvää ja helppoa meinaan alkaa nyt oleen tarjolla todella paljon, laiskallekin kokille nopeita ratkaisuja. Go for it! 🙂

3 Comments on “Sukellus makujen maailmaan kasvis/vegaaniruuan parissa

  1. Kiitos innostavasta postauksesta! Täytyy tehdä viikonloppuna jotain kasviswokkia sen ansiosta 🙂 Linssejä ja kurpitsaa sisältävä muhennos on myös listalla tulossa, kun näin siitä ohjeen Facebookin kasvisruokaryhmässä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: